Saltar al contingut principal

“Mirall fotònic” la fotografia guanyadora del nostre FOTICMAB 2020 concurs

Ja tenim els resultats del nostre concurs de fotos i vídeos FOTICMAB, en aquest 2020 edició. Primer de tot, felicitats a tots els participants! Les fotos eren genials. I estem contents que hagis participat en totes les categories, fins i tot en el nou, dedicada a la “confinament” temps durant la pandèmia de la Covid-19. Però… sempre hi ha guanyadors, i els pots descobrir aquí!

ElFOTICMAB 2020 ha rebut la participació de35 fotos artístiques, 18 fotos de ciència, 11 fotos limitades, 19 fotos culturals i 1 vídeo de monòlegs amb càmera web! Felicitats a tots els participants! Podeu fer una ullada a totes les fotos i als vots que han rebut, alWeb de FOTICMAB

Hi ha un guanyador a cada categoria, i dos finalistes. Els guanyadors de cada categoria rebran una targeta regal per gastar en material (llibres, material d'oficina, etc)  a la Llibreria Abacus.

Categoria científica

Primer premi: Un mirall de colors

Primer premi per“Mirall fotònic” by Mayte Gómez Castaño, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona IL·LUMINACIÓprojecte, dins de Grup NANOPTO. La foto és un reflex de cristalls fotònics recoberts d’or.

científica P

Finalistes de Ciència

Primer finalista de“Explosió neuronal” de Guillem Vargas Nadal, Investigador doctor en nanomedicina alGrup Nanomol

científicF1

Segon finalista de“Dibuix a petita escala amb rodamina” by Raquel Gimeno Muñoz, Investigador doctor a la Universitat de BarcelonaGrup FunNanoSurf. La foto és una immobilització ordenada de molècules de rodamina sobre una superfície de vidre prèviament funcionalitzada.

científicF2

Categoria artística

Primer premi: Bombolles de colors i cel

Primer premi per“Bombolles al capvespre” de Guillem Vargas Nadal, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup Nanomol

artística P

Finalistes artístics

Primer finalista de“Error” de Pablo García Lebière, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup de recerca de processament làser.

artísticF1

Segon finalista de“Tranquil·litat” de Sole Roig, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup de nanopartícules i nanocompositesLa foto són rotllos de bambú perfectament disposats.

artísticF2

Categoria Cultures

Primer premi: Una església noruega

Primer premi per“L'església del pentagrama de Gol” de Pablo García Lebière, Investigador doctor a la Universitat de BarcelonaGrup de recerca de processament làser.La imatge mostra una de les principals atraccions del Norsk Folkemuseum, a Noruega.

cultures P

Finalistes de Cultura

Primer finalista de“El gat coneix la cultura de l’Alhambra” de Sohini Sinha, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup LMI. Una fusió de diferents cultures en forma d'art.

culturesF1

Segon finalista de“Vaixell víking” de Pablo García Lebière, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup de recerca Laser Procesing. La foto mostra una part del vaixell Oseberg al Museu de Vaixells Vikings d'Oslo.

culturesF2

Categoria de confinament

Primer premi: Les Seychelles a casa

Primer premi per“Confinament a les Seychelles” de Guillem Vargas Nadal, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup Nanomol

confinatP

Primer finalista de“Hola! de lluny” per Jewell Ann Maria Xavier, Investigador doctor a la Universitat de Barcelona Grup LMILa salutació més càlida mantenint la distància social enmig de tot el caos.

confinatF1

Segon finalista de“Ohmmm” per Ana M. López Periago, Ramon y Cajal, presentador alGrup de Fluids Supercrítics i Materials Funcionals, dins deGrup de Química de l’Estat Sòlid. La foto és l'estat en què es troben els pares després de dues setmanes amb un nen de 3 anys.

confinatF2

Categoria de vídeo

Primer i únic premi per“L’ingredient secret” perAdara babuji, amb la participació de Sohini Sinhai Joia Ann Maria Xavier.El vídeo és una recepta màgica per fer panellets!

Gràcies per mantenir viu aquest concurs!

Anna May Masnou
19 juny, 2020