Saltar al contingut principal

Notícies

Totes les notícies FOTICMAB publicades a icmab.es

1 juliol, 2023

FOTICMAB 2023: el nostre concurs fotogràfic té nous guanyadors sorprenents

A la festa de l'ICMAB d'enguany hem descobert els guanyadors del FOTICMAB 2023 concurs. Quina és la teva preferida?

12 juliol, 2022

Els guanyadors de FOTICMAB 2022: arc de Sant Martí, ponts i ocells

Compartim els guanyadors del concurs FOTICMAB d'enguany! Quina és la teva preferida?
16 juliol, 2021

FOTICMAB 2021: I el guanyador és…

S'ha acabat el FOTICMAB2021, s'han comptat els vots, els resultats són clars! Agraïm el quasi 100 imatges i vídeos participants, ha estat una edició molt interessant! Com a recordatori, els guanyadors de cada categoria rebran una de les noves dessuadores oficials de l'ICMAB! Tots els participants també seran premiats amb una samarreta de l'ICMAB com a celebració de la 35 anys de l'Institut.
19 juny, 2020

“Mirall fotònic” la fotografia guanyadora del nostre FOTICMAB 2020 concurs

Ja tenim els resultats del nostre concurs de fotos i vídeos FOTICMAB, en aquest 2020 edició. Primer de tot, felicitats a tots els participants! Les fotos eren genials. I estem contents que hagis participat en totes les categories, fins i tot en el nou, dedicada a la “confinament” temps durant la pandèmia de la Covid-19. Però… sempre hi ha guanyadors, i els pots descobrir aquí!
18 juny, 2019

“Nanoroses”, la fotografia guanyadora del nostre concurs fotogràfic #FOTICMAB2019

s la que té més participació (27 fotografies), seguit de la nostra categoria científica preferida (12 fotografies) i una categoria humorística, amb (només) 5 fotografies. També hem rebut un vídeo a la categoria de vídeos ClowntICMAB!
18 maig, 2018

“full fotònic” la fotografia guanyadora del nostre FOTICMAB 2018 concurs fotogràfic

El nostre tradicional concurs fotogràfic, FOTICMAB, ja és una activitat consolidada i rep cada any una alta participació. Aquest any, teníem tres categories: científic, artístic i “Moments ICMAB”. La categoria artística va ser la que va tenir més participació (48 fotografies), seguit de la nostra categoria científica preferida (19 fotografies) i els recuperats “Moments ICMAB” amb 10 fotografies.
5 maig, 2017

Guanyadors FOTICMAB 2017

Durant la Festa ICMAB, el 5 de maig, els guanyadors de les fotografies (científic, categories artístiques i animals de companyia) i del vídeo Mannequin Challenge del concurs FOTICMAB. Els guanyadors van ser decidits per votació popular de tota la plantilla de l'ICMAB, que podria votar 5 fotos de cada categoria i 2 videos, durant una setmana.